W

Long term BE challenge

"de grootste leukste en fiets-challenge van de Benelux"

Hoe werkt het?

Het is heel simpel. Upload je fietsritten naar 'Strava'. Met 'Bepaal jouw challenge score' en daarna 'Bepaal je actuele score!' laat je deze site vervolgens uitvogelen door welke Nederlandse gemeenten je al gefietst hebt. Als je je registreert zal de uitgerekende score naar je gemaild worden.

Waarom deze challenge?

In de zoektocht naar nieuwe fietsroutes in Nederland bedacht Frank van Moorsel 'The long term NL challenge'. Al snel na het live gaan van deze challenge kwam de vraag om een soortgelijke site voor België te maken en de daaruit is 'The long term BE challenge' voortgekomen.

Samen met Fietsport.

Fietssport is van én voor de sportieve fietser. Op Fietssport vind je de complete kalender van Nederlandse Wielersportbond (NTFU) met ruim 2.500 toertochten voor racefiets en mountainbike.

Disclaimer!

Long term NL/BE challenge en Fietssport werken samen om fietsers te inspireren. Frank van Moorsel optimaliseert dit platform in zijn vrije tijd. Correctheid en functioneren gebeurt op basis van best effort zonder dat daar rechten aan ontleend kunnen worden. Feedback via de Strava club.