Hoe werkt het?

Volg deze stappen om je eerste resultaat te bepalen!

1

Haal je Strava data op.

Gebruik hiervoor de knop 'Bepaal je actuele score!' die je ziet als je de keuze 'Jouw score' uit de menu balk volgt. Bij je eerste bezoek worden al je Strava ritten ingelezen en over gemeentekaart gelegd. Bij vervolgbezoeken worden alleen je nieuwe ritten uit Strava opgehaald en gaat het bepalen van een resultaat sneller.

2

Even geduld a.u.b.

Al je Strava ritten inlezen duurt even. Als het druk op de site is worden ook ritten van andere challengers ingelezen en daarom duurt het een tijdje voordat je een resultaat hebt. Onder normale omstandigheden binnen een uurtje maar bij extreme drukte kan het voorkomen dat de wachttijden tot 24 uur oplopen. Je kunt ook je email adres registreren en bevestigen. In dat geval worden resultaten in een email naar je gestuurd op het moment dat ze zijn uitgerekend.

3

Bekijk je resultaat!

Als je de keuze 'Jouw score' uit de menu balk volgt zie je vervolgens een aantal functies. Eén daarvan is 'Bekijk het laatste resultaat (indien bekend)'. Met deze functie kun je je huidige resultaat bekijken. Is je resultaat al uitgerekend dan toont deze functie je resultaat. Is je aanvraag nog in behandeling dan wordt door deze functie gemeld dat je nog geen resultaat hebt en dat betekent dat je nog even moet wachten.